top of page

Mijn eerste livestream!

Bijgewerkt op: 16 jun. 2022

Vorige week had ik mijn eerste Livestream op Instagram! Een interview met Ariadna van Volagirona, waar ik sinds kort deel van uitmaak. Vola (betekend vliegen) is een groep ondernemende meiden uit Girona met allemaal een eigen project. Het was hartstikke spannend om het interview te doen maar ook heel leuk en inspirerend! Ik vertelde hier over mijn project Orange-Girl. Het interview was in het Spaans. Vrienden en bekenden uit Nederland zeiden leuk maar ik begrijp er niets van haha. Ik heb het hier in verkorte versie omschreven. In mijn eerste blog :-)

Buiten de lijntjes kleuren


Hola! Ik ben dus Anita Repkes, grafisch ontwerper, het “meisje” achter: Orange-Girl.

Meisje tussen haakjes, want ja met 25 jaar ervaring in het design vak kun je toch niet meer echt een meisje zijn?


Als kind zitten we van nature vol met creativiteit, komen we met de meest originele ideeën en creatieve oplossingen en staan we heel open in het leven. Later bij het volwassen worden wordt er van ons verwacht dat ons volgens een bepaalde manier gaan gedragen, we worden al snel in hokjes geplaatst. Op een of andere manier is het me gelukt om toch een beetje kind te blijven en dat meisje te zijn dat er van houdt om ook buiten de lijntjes te kleuren.


Vitamines en energie


Orange-Girl verwijst ook naar de kleur oranje, dat staat voor: enthousiasme, kracht, optimisme, vitaliteit, vrolijkheid en warmte. Oranje is ook de kleur van Nederland, waar ik vandaan kom. Daarnaast zorgen sinaasappels natuurlijk voor vitamines en energie!

Dit is ook precies de essentie van wat ik wil toevoegen aan bestaande en nieuwe merken.


Wat is jouw super power?


Ik luister naar het verhaal achter jouw merk en leef me in om er zo achter te komen wat de essentie is en waar het uniek in is. Met deze informatie ga ik aan de slag. Mijn missie is om een ​​uniek en authentiek merk te creëren dat de kern van het merk weerspiegelt.


Ik vind het ook een hele leuke uitdaging om een ​​bestaand merk te versterken en nieuwe energie te geven. Samen met de klant te kijken naar wat er verbeterd kan worden zonder de essentie te verliezen, om zo het merk nog krachtiger te maken.
Ons eigen merk


Een mooi voorbeeld waar deze passies bij elkaar vallen is ons eigen gecreëerde kinderkleding met speeltjes merk: BEEETÚ®. De bewondering voor kinderen met hun inspirerende ideeën ligt als basis voor dit “spelen met kleding” concept. Als je benieuwd bent naar het verhaal erachter, of wil je zelf een BEEETÚ® exemplaar voor je kleintje, kijk dan op www.beeetu.com.En jouw verhaal?


Ik hoop dat je het leuk vond om het verhaal achter Orange-GIrl te lezen, als je wilt kun je hieronder iets van je laten horen. Maak je mij weer blij mee!


Ook ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal. Wat is jouw Passie?

Ik zou het te gek vinden als ik je kan helpen bij het vormgeven van jouw project!


Ik hoor het heel graag :-)


Een zonnige groet uit Girona!

AnitaP.s. Queria agradecer a Ariadna por la entrevista en directo. Me ha encantado :-)


Yorumlar


bottom of page