top of page
IMG_4716_edited.jpg

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Wil je dat je logo en huisstijl herkenbaar en uniek is en helemaal de essentie van uw bedrijf, dienst of merk uitstraalt? Dat het logo en de huisstijl een mooi en sterk totaalplaatje is en dat het verhaal van je bedrijf visueel wordt doorvertaald en wordt versterkt op communicatie middelen zoals: website, visitekaartjes, nieuwsbrief, op social-media, maar ook op het uithangbord? Misschien zelfs op uitingen waaraan je zelf nog niet had gedacht? *

Yes! Je bent helemaal aan het juiste adres om je logo en huisstijl door mij te laten ontwerpen! Ik kijk er al naar uit om je verhaal te horen en help je heel graag hiermee. Dan maken we er samen een sterk / nog sterker merk van! Stuur me een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

*Een leuk voorbeeld hiervan is het knuffel lapje dat ik heb ontworpen en gerealiseerd voor een Kinderdagverblijf. Het knuffellapje is geïnspireerd op het vogeltje uit het logo dat ik ontwierp. Dit welkoms geschenk voor de kindjes in de opvang is helemaal in stijl met de brand identity en wordt super enthousiast ontvangen door de ouders hun kinderen.

bottom of page