top of page
IMG_4716_edited.jpg

Over mij

 

Beste food concept bedenkers, wijn en kaas producenten, ijs makers, webshop starters en iedereen met bruisende ideeën en ondernemende plannen, ik kijk er erg naar uit om jouw verhaal te horen. Ik zou het te gek vinden om mee te helpen aan het creëren van een unieke uitstraling voor je product of dienst.

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Anita, met mijn gezin woon ik in het prachtige Girona. Behalve het genieten van alles wat het leven heeft te bieden ben ik een gepassioneerd ontwerpster. Ik houd ervan om unieke en opvallende ontwerpen te maken waarin ik streef een pakkend beeld te creëren dat het verhaal van het product of dienst op een sterke, frisse en tegelijkertijd eenvoudige manier weergeeft.

Mijn specialiteiten liggen in het ontwerpen van
logo´s met bijpassende huisstijl, packaging design en branding. In mijn portfolio kunt je een kleine selectie vinden van de projecten die ik mocht realiseren.

De liefde voor kinderen en hun sprankelende verbeeldingskracht, het conceptueel denken, logo design, verpakking en kleding design, dit totaalplaatje, de branding, het valt allemaal samen in ons ​​eigen kinderkledingmerk:
BEEETÚ®.

 

Genoeg over mezelf. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kijk er naar uit je te helpen! Ik werk met een vooraf afgesproken prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Ik wens je een zonnige dag!
Anita Repkes

 

bottom of page