top of page
BeeeTúLogo.jpg

Ons eigen merk BEEETÚ

Na het mama zijn van twee heerlijke kinderen is mijn grootste passie als grafisch designer het creëren van brand Identity voor nieuwe en bestaande merken. Uit deze mix, kinderen en design is BEEETÚ ontstaan.

De wereld vanuit de ogen van een kind, het inspireert me enorm. Het idee "met-schelpen-spelen-en-op-je-shirt-plakken" van onze Sara vertaalde ik in een serie vrolijke speeltjes die je ècht op je t-shirt kunt plakken.

Zo hebben we een stoere onderzeeër die een rondreisje Rome maakt, een vrolijke slak waagt zich op de flinke golf en een haai die wordt gekust. Dat allemaal op een t-shirt! De glimlach van een krokodil was de inspiratiebron voor onze kruippakjes.

We gebruiken heerlijk soepele duurzame fair-trade stoffen. Veel spelen en vaak wassen is dus geen enkel probleem. De speeltjes worden verpakt in mooie zakjes, het lijken wel snoepzakjes!

Kijk rustig even in onze shop waar je originele cadeautjes kunt vinden voor je kleine neefje, of natuurlijk je eigen boefje.

 

Op dit moment werkt het winkelwagentje nog niet. Stuur me een berichtje als je vragen hebt of iets wilt bestellen. Je krijgt er in ieder geval een leuke shopping bag bij cadeau!

P.S. Ken je het verhaal achter de naam BEEETÚ al? Een gezellig familie uitje op de geitenboerderij. Max, toen twee jaar, was behoorlijk onder de indruk van de blatende geiten: "beeee beeee beeee". Hij bleef op een veilige afstand kijken. Tot we weggingen. Hij draaide zich om en zei met luide stem: "BEEEE TUUUUU!" Tú in het Spaans betekend "JIJ".

 

    bottom of page