PROJECTS:

Shopping Bag Design: LLibreria Surrealista

Dalímals, collection T-shirts and souvenirs, tribute to Salvador Dalí

Logo Design: Essència de l’Empordà

Feia temps que coneixíem l'Anita i la seva col·lecció de roba infantil BeeeTú que sempre ens havia cridat l’atenció pel seu disseny divertit i molt ben pensat per als nens. Per això, quan vam decidir modernitzar les bosses de la nostra botiga, vam pensar en ella, i la vam encertar. L’Anita va saber captar les nostres idees, una mica disperses tot s'ha de dir, iens va fer una proposta moderna i atractiva que ens encanta.
 

A partir d’aquí la nostra col·laboració va continuar amb la col·lecció de samarretes Dalimals que va sorgir a partir d’unes converses informals i que va anar madurant fins aconseguir un producte que va tenir una molt bona acceptació entre els nostres clients.
 

La darrera feina que hem fet plegats, i segur que no serà la última, va ser el logotip per a una nova botiga: Essència de l’Empordà. Partint d’un símbol empordanès com és l’olivera, va dissenyar un logo senzill però impactant que recollia perfectament la filosofia del nou establiment.

Jordi Oliveres - Llibreria Surrealista

FIGUERES

PROJECTS:

Logo and web Design: Pacific Harbour Lodge

We contacted Anita a few years ago to create the logo of our hospitality business and her excellent work and her fresh ideas helped us building up the image of our company. She took a unique and very cool-looking design approach and it was a pleasure working with her, she is very professional and always available (and reliable!!). We’ll definitely contact her again should we need more design jobs to be done.

Marie Mosen, Pacific Harbour Lodge

NEW ZEALAND

Jordi Oliveres,

Llibreria Surrealista FIGUERES

 

Projects:

Shopping Bag Design

Collection T-shirts

Logo Design

Marie Mosen,

Sales and marketing director

Pacific Harbour Lodge

NEW ZEALAND

 

Projects:

Logo and Web Design

I take pride in every design I create.
This is what clients say about working with me.

testimonial

Dear Clients, Iwould be very happy and grateful if you could share your experience wih me as a designer. It can help future clients to have confidence in me. Thank you very much!

FREELANCE GRAPHIC DESIGNER

Orange-Girl, Fresh Design Solutions

anita@orange-girl.com

 

from Girona to the world