top of page
Client Review Bolsa.jpg
Logo_Portfolio_Orange-Girl_dalimals_edit
logo essencia del emporda.jpg

PROJECTEN:

Ontwerp papieren tasjes winkel: LLibreria Surrealista

Dalímals, collectie T-shirts en souvenirs, eerbetoon aan Salvador Dalí

Logo ontwerp streekboetiek: Essència de l’Empordà

Feia temps que coneixíem l'Anita i la seva col·lecció de roba infantil BeeeTú que sempre ens havia cridat l’atenció pel seu disseny divertit i molt ben pensat per als nens. Per això, quan vam decidir modernitzar les bosses de la nostra botiga, vam pensar en ella, i la vam encertar. L’Anita va saber captar les nostres idees, una mica disperses tot s'ha de dir, iens va fer una proposta moderna i atractiva que ens encanta.
 

A partir d’aquí la nostra col·laboració va continuar amb la col·lecció de samarretes Dalimals que va sorgir a partir d’unes converses informals i que va anar madurant fins aconseguir un producte que va tenir una molt bona acceptació entre els nostres clients.
 

La darrera feina que hem fet plegats, i segur que no serà la última, va ser el logotip per a una nova botiga: Essència de l’Empordà. Partint d’un símbol empordanès com és l’olivera, va dissenyar un logo senzill però impactant que recollia perfectament la filosofia del nou establiment.

Jordi Oliveres - Llibreria Surrealista

FIGUERES

Logo_Portfolio_Orange-Girl_pacific harbo
RGBWebsitehome.jpg
RGBWebsitelocation.jpg

PROJECTEN:

Logo en ontwerp website: Pacific Harbour Lodge

We contacted Anita a few years ago to create the logo of our hospitality business and her excellent work and her fresh ideas helped us building up the image of our company. She took a unique and very cool-looking design approach and it was a pleasure working with her, she is very professional and always available (and reliable!!). We’ll definitely contact her again should we need more design jobs to be done.

Marie Mosen, Pacific Harbour Lodge

NEW ZEALAND

Van wix.png